Logo

5. august 2018: Veteranbilløpet Helgøya rundt - for 30. gang! 

Skibladners Venner sørger for servering til deltagerne på det årlige veteranbilløpet når de ankommer målet, som for tredje året var på Skurven. Det var også loddsalg, og salg av Skibladnereffekter.
Det gikk med 9 kringler, 190 hveteboller, 11 kasser brus og 120 brød.(PS husk å kjøpe Skibladnerbrød).
I alt innbrakte det venneforeningen 32.379 kroner! Det er vi selvsagt strålende fornøyd med. Takk til alle de som bidro til denne omsetningen, og en spesiell takk til våre faste samarbeidspartnere Kjelstad Bakeri, Joker Tingnes og Cirkle K Furnesvegen.


Stor takk til dugnadsgjengen for fenomenal  innsats.


Noen tok veldig mye lodd - og vant mye!

 
Det ble også noen nye medlemskap i venneforeningen.
Denne glade kvartetten fra Larvik-Sandefjord Veteranvogn Klubb var de første som tegnet seg som familiemedlemmer denne dagen. Fra venstre: Solfrid Sørby, Bente Helen Handeland, Thor Simonsen og Sigmund Granli

 

Årsmøtet 2018

Årsmøtet 2018 for foreningen Skibladners venner ble holdt ombord på Skibladner 3. juni.

127 medlemmer deltok på årsmøtet. Været, stemningen og den gode atmosfæren vil bli husket lenge, og styret takker alle vennene for et godt møte.
Årsberetning, regnskap og protokoll ligger på siden "Om foreningen".80 medlemmer fikk plass på soldekket i det flotte været. Resten befant seg andre steder på båten, men med et godt høyttaleranlegg var ikke det noe problem


Ordfører i i representantskapet for Oplandske Dampskibsselskap, Terje Teslo, lånte mikrofonen og takket venneforeningen for den betydningsfulle innsatsen de gjør for Skibladner.

Etter at den formelle delen av årsmøtet var over, ble det markert at venneforeningens leder, Petter Børde, nylig rundet 75 år. Kasserer Øistein kom med en hyggelig hilsen, og overrakte en kikkert og et Skibladnerbilde til jubilanten.

Takk til alle medlemmer om bord som handlet ølglass, caps, t-trøyer etc. og kjøpte lodd for totalt  kr 15.500. Et fantastisk resultat, som vi takker hjertelig for.

Vi sender også en takk til de som bidro med gevinster, slik at vi kunne ha utlodning:
Clarion Collection Hotel Astoria, Hamar
Tre Nøster, Hamar
Optiker Giset, Hamar

Fra årsmøtet 2018

 

Fra årsmøte 2017

Bjørn og PetterFormann Petter Børde (t.h.) ledet årsmøtet, mens Bjørn Blichfeldt fra ODS takket for Venneforeningens innsats

 

Fra årsmøtet 2016

 

 

 

 

 

Første ruteanløp 2018: 

Hamar, 26.juni 2018

  

Første rutetur til Eidsvoll i 2018 var 27. juni. Flaggpyntet og med kanonsalutt la Skibladner til kai.


Ordfører John-Erik Vika (midt i bildet) ønsket Skibladner velkommen....


....og overakte blomster til kaptein Olsen.

Eidsvoll 

Eidsvoll

 

Bursdag 2.8.2018: 

Bursdagsbilder, Hamar

 

 

Bursdag 2.8.2015: 

Feiring ved alle anløpssteder denne dagen.

Tingnes
Tingnes. Fantastisk pyntet. Marit Sendstad fra venneforeningen overrakte blomster her.

Eidsvoll 2
Eidsvoll. Sol og god stemning på brygga, med bursdagssang og blomster fra venneforeningen ved Ivar Nakken. Kaptein Olsen og maskinist Gullseth tok imot.

Eidsvoll1
Eidsvoll. Kaptein Olsen vinker klar til avgang med blomster han nettopp hadde fått fra et av barna på brygga


Hamar. Bursdagspyntet inn til brygga


Hamar. Tradisjonen tro ble Skibladner møtt av Veterankorpset Hamar, publikum, ordfører og representanter for styret i Skibladners Venner.


Hamar. Ordfører Morten Aspeli hadde allerede vært ombord med kake. Blomstene kaptein Erik Olsen holder, var fra Eidsvoll kommune, overrakt av varaordfører Terje Teslo, som hadde gått ombord da bildet ble tatt.


Hamar. God tur videre